25 February 2015

INxSANE - 15th Anniversary (Live)



INxSANE - 15th Anniversary Live@MIKK 2012

Slovenia
Giljotina - GIL#21, 2013
Punkrock

[13 tracks, 37 min, CD ~ (iTunes 10.6.3.25) ~ MP3@320kbps]



Predvidevam da In-Sane banda na domači sceni niste spregledali, sploh ker je šlo za enega bolj aktivnih bandov na sceni. Kolikor sem spremljal so veliko preigrali po tujini, tudi doma se jih je dalo pogosto ujeti in nikoli niso razočarali. Tale CD je na plano privekal točno leto za omenjenim jubilejnim koncertom. Žal so nedolgo za tem tudi prenehali delovati kot band. Mateja je trenutno v zagrebški navezi v bendu Intrigue, Saša mlati bobne v bandu Fail Aspect, Dario pa je v bandu Seeherspeak.
Skratka dober punkrock, tokrat v živi izvedbi.
Digipak je izšel v samo 100 komadih. Torej ga zagrabite za vnuke tu ali v paketu z edinim uradnim polnim albumom 'Trust These hands are worthless' - tu.

---------------------------------

In-Sane was one of the more active bands from Slovenia, chances are good you have seen them on stage somewhere in Europe in all that years. They play punkrock or melodic easy hardcore.. well whatever. They were good. Too bad they called it quit in 2014. Mateja (bass, vocals) plays in Intrigue now, Dario (guitar, vocals) is in Seeherspeak and Aleksander - Shaggie (drumms)
plays in Fail Aspect.
This is a live recording of their 15th anniversary show that took place in MIKK in Murska Sobota in December 2013. Hope you like it. You can still grab it here or here, comes as a digipak limited to 100.


Download

No comments: