05 February 2012

Muškat Hamburg - Zbogom Madamfucker



Muškat Hamburg - Zbogom Madamfucker, 2011

Slovenia
FV Založba, 2011
Punk 'n' roll

(14 tracks, 36min, CD~EAC~Lame~Mp3@320kbps, 89MB)


Evo debela štiri leta je trajalo od prvenca Uživaj Pokončno, pa smo vseeno dočakali naslednika na nivoju. Vmes so fantje kar precej koncertirali in sodelovali pri nekaj projektih, kot so Rokerji pojejo pesmi in Ex-Yu RnR Bastards Lpjki. Verjetno po vseh teh letih divjega rock'n'rolla po slovenskih odrih niso kakšni neznanci in jih ni treba posebaj predstavljati.
Tokratni izdelek gre po poti prvenca in niza drveči garažni punk z humornimi besedili in življesnkimi zgodbami, s katerimi se lahko bolj ali manj poistovetimo vsi, od prvega do zadnjega komada. Zadnji štirje so dodani kot bonus komadi v angleščini in slišani že prej, vsaj na koncertih in kompilaciji ExYu R'N'R Bastards.
Skratka po, oziroma nad (mojimi) pričakovanji album, zapakiran v digipak, katerega lahko naročite kar direkt od banda. Po komadih, ki so jih zaigrali za RPP kompilacijo, sem računal, da Muškati postajajo varnejši in mirnejši, pa so me lepo presenetili, saj je album hiter in mogoče še bolj divji od prvenca.
Skratka definitvno pozitiven bonbon na slovenski rock sceni.
Priporočam. Album je definitivno vreden vaše podpore in vaši sosedi ga že komaj čakajo.

---------------------------------



Second album from Garage Punk'n'roll band Muškat Hamburg is what we have been expecting after 4 years from their debut Uživaj Pokončno. This time better produced and maybe even heavier and louder. Pure rock'n'roll with funny but truthful lyrics in Slovene and four bonus track in English. Think mixing Turbonegro and Zeke.
You can order it via links below directly from the band.

Muškat-Hamburg FB
http://muskat.blog.hr
www.myspace.com/muskathamburg




Download

No comments: