19 April 2010

TavžntRoža - Sazas Fuck Off




TavžntRoža - Sazas Fuck Off, 2007

Slovenia
diy, 2007
punk/garage/r'n'r

(23 tracks, 52 min, CD-R~iTunes~iTunes7.6~Mp3@VBR, 102MB)


Tavžntroža je sicer precej ogabna žganica, ampak fantje iz Dolenjskih Toplic igrajo garažni punk/rock'n'roll, ki je daleč od neprebavljivega.
Tavžntroža obstaja od 2004 in jo sestavljajo Andrej-kitara/glas,
Stef-bobni in Janez-bas/občasno glas.
Glede na to, da člani igrajo (ali so) še v nekaterih alter. rock/hc zasedbah (Poljska strašila, Corcoras, Necropopcorn..) jim izkušenj gotovo ne manjka, neznanka pa jim niso niti nastopi tako doma kot v tujini.

Sazas Fuck Off je sicer precej dolg album in najbrž je na njemu večina obsotječih posnetkov te skupine. Dolžina tu seveda ni problem, saj Tavžntroža žgejo, od prvega do zadnjega komada, kvaliteten in surov garage punk, kakršnega se ne bi sramovali niti kakšni veliko bolje sproducirani Zeke. Mogoče sam pogrešam kakšne malo bolj melodične dele, ki pa v garage punku itak niso preveč doma.
Komadi so v angleščini in slovenščini, besedila (kolikor se jih da razumeti) pa vsakdanje zajebantska in tudi kritična, kar pove že naslov tega diy albuma.

Neverjamem da si MZ Hektor nabija tole, vi pa le uživajte (pa vseeno previdno če boste poslušali v avtu).

---------------------------------

Tavžntroža (1000flowers - strong herbal brandy) is a three piece band from Dolenjske Toplice, playing fast garage/punk since 2004.
Experienced musicians bring you 23 tracks of diy tracks in English and Slovene. Worth checking out if you like Zeke, Puffball or just fast r'n'r punk.

Sazas mentioned in title is a Slovenian monopole copy rights agency that feeds only very well to do artists, when it leaves only crumbs or nothing to smaller independent bands and concert organizers.

TavžntRoža - MySpace


Download

5 comments:

Anonymous said...

download ne dela :(

punk 'o' jamar said...

Meni dela normalno. Probaj v kakem drugem brskalniku. (http://www.mediafire.com/?jwyuxxiyioy)

lp!

Anonymous said...

ne dela...invalid or deleted file

punk 'o' jamar said...

bom še enkrat naložu

punk 'o' jamar said...

evo, zrihtano